Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой знае ли за халогените?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой знае ли за халогените?

Първо здравейте всички! Това ми е първа тема и първи постинг.Имам въпрос малко е глупав ама нищо не разбирам от тоци.
    Значи имам 33-ка 17i 16v Sport Wagon. Значи оригиналните ми халогени липсват.Купих и нови намерих каде са им буксите т.е. къде се връзват но не отива ток. Имам липсващи релета на таблото 2 празни гнезда дали едното не е за халогените. Имате ли представа дали това може да е роблема или как мога да разбера.
    Мерси!
    Между другото много готин форум жалко че чак сега разбрах за него
    Alfa Romeo 33 Sport Wagon 1.7 i 16v Boxer

Възможно е проблема да е от релето ако имаш книжка в нея има схема на релетата и бушоните тя най лесно ще те упъти а ако нямаш помоли някой от форума да ти я снима или прати Проблема също може да е от копчето за халогените Успех
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ми копчето на халогените усх май работи светва му лампичката ама то пак не е гаранция де , незнам ще ги оправя някак
      Alfa Romeo 33 Sport Wagon 1.7 i 16v Boxer

Comment

Ако беше наблизо, можеше и да пробвам да ти реша проблема
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Re: Някой знае ли за халогените?

Първоначално публикувано от Rado_G
          Първо здравейте всички! Това ми е първа тема и първи постинг.Имам въпрос малко е глупав ама нищо не разбирам от тоци.
          Значи имам 33-ка 17i 16v Sport Wagon. Значи оригиналните ми халогени липсват.Купих и нови намерих каде са им буксите т.е. къде се връзват но не отива ток. Имам липсващи релета на таблото 2 празни гнезда дали едното не е за халогените. Имате ли представа дали това може да е роблема или как мога да разбера.
          Мерси!
          Между другото много готин форум жалко че чак сега разбрах за него
          Братле, релето ти седи в двигателния отсек от страната на шофьора и то върви в комплект със стойка за него и куплунг към който се подключва. Потърси си в автоморга, ако го нямаш
          Alfa 33S16V Permanent 4

Comment

Working...
          X